Пансіонат «Tree-life» – Повний комплекс послуг з догляду від професіоналів

Будинки для людей похилого віку Tree-life створили все необхідне для вас, і вашого літнього родича, за яким потрібен повноцінний, цілодобовий догляд. Що для людини означає жити повним життям і як ми можемо допомогти? Які послуги з догляду за старенькими допоможуть вашому родичу виглядати і почуватися краще, а також проживати свої дні з комфортом, гідністю та впевненістю? Які послуги з догляду та оздоровчі заходи сприятимуть його загальному здоров’ю?

Відповіді на ці запитання є унікальними в кожному випадку. У людини похилого віку є свої переваги і потреби, тому гнучка підтримка має ключове значення — підтримка фізичних, розумових і соціальних потреб, які у людини є сьогодні, і тих, які можуть виникнути в майбутньому. Ми не поспішаємо пізнати постояльця за одну годину, ми проводимо з людиною похилого віку дуже багато часу, щоб краще зрозуміти її спосіб життя, дізнатися про те, що її хвилює, і визначити те, що може кинути їй виклик. Разом ми вивчимо, який індивідуальний догляд та послуги, доступні в нашому будинку для людей похилого віку, необхідні конкретному постояльцю найбільше. Вибір за вами – ми тут, щоб допомогти.

  • Догляд після інсульту чи інфаркту
  • Догляд після хвороб та ускладнень. Реабілітація та адаптація. Повний комплекс послуг.
  • Догляд після операції
  • Після операційний період та реабілітація. Цілодобовий догляд професіоналами.
  • Догляд після травм
  • Догляд та реабілітація після травми чи переломів. Медичний контроль.
Пансіонат в Києві
Пансіонат в Києві
Догляд 24/7Відновлення та реабілітація 5-разове харчування Організація дозвілля
Пансіонат в Житомирі
Пансіонат в Житомирі
Догляд 24/7 Відновлення та реабілітація 5-разове харчування Організація дозвілля
Пансіонат в Харкові
Пансіонат в Харкові
Догляд 24/7 Відновлення та реабілітація 5-разове харчування Організація дозвілля
пансіонати Tree

Адаптоване середовище

Адаптація простору для комфорту проживання в ньому людей старшого віку включає не тільки заходи, спрямовані на збільшення безпеки перебування, але й концептуальні та технічні рішення, що дозволяють людям похилого віку бути більш незалежними.

Безпека

Безпека резидентів та персоналу – наш пріоритет №1. Наша концепція безпечного середовища включає безліч рішень щодо мінімізації різних ризиків, найбільш ймовірних для людей у віці.

безпека в пансіонатах

Сучасні будинки для людей похилого віку “Tree-Life”

Сучасні будинки для людей похилого віку “Tree-Life” – це спеціалізовані геріатричні центри, де проживають і знаходяться під постійним наглядом літні люди. Тут про них піклується персонал, який має великий досвід роботи в даній сфері послуг, та здатний допомогти їм у вирішенні будь-яких побутових завдань. Для проживання пенсіонерам пропонують комфортні та затишні кімнати на одну або декілька осіб. Всі меблі, санвузли, а також кімнати загального користування оформлені з урахуванням можливостей та потреб постояльців. Це дозволяє їм вільно переміщатися територією пансіонату. Харчування, яке отримують люди похилого віку, також адаптоване під їх потреби та переваги.

Пансіонати для людей похилого віку “Tree-Life” готові запропонувати своїм постояльцям широкий спектр найрізноманітніших послуг. І мова не лише про проживання та лікування. У сучасних будинках для людей похилого віку клієнти можуть отримати будь-який необхідний їм догляд, а також реабілітацію, допомогу в щоденних справах і найголовніше – якісне та різноманітне дозвілля.

Реабілітація після інсульту в наших пансіонатах – це можливість скористатися всіма доступними методами відновлення і максимально швидко повернути здоров’я, втрачене людиною. Адже в приватному пансіонаті для літніх людей, як ніде, знають, як допомогти людині, що перенесла інсульт.

Наші пансіонати для людей похилого віку приймають літніх людей після інфаркту для проведення якісної реабілітації. Ми готові допомогти кожному, хто потребує лікування і відновлення, адже маємо всі необхідні ресурси і навички, щоб допомогти нашим постояльцям повернути собі здоров’я.

Стикаючись з деменцією у літньої людини, важливо розуміти, що цей процес незворотній. І все ж, має сенс боротися за якість життя престарілого. Чим і займаються наші фахівці. Адже правильний підхід в поєднанні з любов’ю і турботою часто творять чудеса. І люди, які, здавалося б, уже втратили можливість мислити тверезо, отримують шанс на щасливе і безтурботне життя.

Незважаючи на бажання і готовність рідних самостійно піклуватися про лежачого хворого родича, в домашніх умовах забезпечити йому такі умови і різноманіття процедур практично неможливо. Саме тому ми рекомендуємо звернутися до нас, і розмістити свого близького в закладі, де він отримає дійсно все, що йому необхідно на цьому етапі життя.

Величезний досвід роботи з переломом шийки стегна показує, що проходження лікування і курсу реабілітації в спеціалізованому закладі дає набагато кращі результати, ніж курс, проведений вдома. Саме тому варто звернутися до нас, і довірити здоров’я близької вам людини професіоналам, таким чином, надаючи йому шанс уникнути можливих негативних наслідків травми.

Київ

  • м. Київ
  • вул. Виноградна, 40
  • Гатне
  • метро “Теремки”

Житомир

  • м.Житомир
  • Район мосту

Харків

  • м. Харків
  • вул. Островського 15

Створення ➦ enter.net.ua ⏎ Просування